"Ma põhimõtteliselt elasingi terve see (võtete) aeg Venemaal. Koguaeg olid proovid! Tundub küll, et kolm minutit ekraanil, aga aselle taga oli terve kuu töö," rääkis Sofia Ringvaates.

Sofia rääkis intervjuus Grete Lõbule, et esimesel prooviesinemisel, milleks oli demovoor, osales umbes 10 000 muusikut. Kümnest tuhandest valiti välja 3000 ning nende seast 150, kes üldse telekaamerate ette pääsesid.

"Mina olin saates kolm vooru, ehk langesin välja, kui igas tiimis oli järel üheksa võistlejat," rääkis Sofia.

Kokkupuutest fännidega jutustas Sofia vaid head. "Mulle kirjutavad väikesed tüdrukud, kes soovivad, et kirjutaksin nende nime oma käele ja teeksin nõnda selfie," muigas Sofia uue trendi üle noorte seas.

Saates osalemine on Sofiale palju tööd juurde toonud ning ta plaanib juba esimestel jazz-festivalidel veebruarikuus üles astuda. Enne seda sõidab ta juba sel kuul Venemaale, Moskvasse, kus ootab teda bänd. "Mul on seal juba kõik valmis," rääkis Sofia õhinaga.

Edu võtmeks peab Sofia eelkõige seda, et artist peab jääma iseendaks. "Põhiline on jääda iseendaks ja teha, mis mulle meeldib, see on minu jaoks kõige tähtsam."