Ümber masina asendid sisse võtnud ning võiduks teistest kauem oma kätt sellel hoidma pidanud finalistid on netis ohtralt vaatamisi koguvad klipis selgelt teineteisest juba tüdinud. Üks saate naisosalisi, kellest hiljem ohver saab, on asunud ilmselt tema elimineerimise kiirendamiseks üht oma meeskonkurenti ärritama asunud, käitudes agressiivselt ning tehes seksuaalseid vihjeid. Vaid bikiinides naine on, nagu selgub video all asuvatest kommentaaridest, närvidele käinud kõigile, kasutades kõiki võtteid, et konkurente välja vihastada.

Paraku pole tal aimugi, et üks vastastest on naisepeksja, kelle kannatus mõnitustele vastu ei pea ning kes otsustab olukorra vägivallaga. Teades selgelt, et käe auto küljest eemaldamine tähendab kaotust, on ta valmis isegi peavõidust loobuma, et saaks oma rusikad käiku lasta. Ta haarab bikiinides naisel peast, virutab ta maadlusvõttega vastu põrandat ning äsab seejärel veel tagatippu ka rusikaga näkku. Seejärel läheb ta auto juurde tagasi, justkui saaks mängu jätkata.

Nagu vägivaldne stseen iseenesest poleks juba piisavalt šokeeriv, ei tundu kellelgi just nähtu suhtes pretensioone olevat ning kuigi naisele minnakse appi ja räägitakse kiirabi kutsumisest, siis vägivaldari käitumise peale ei tee keegi teist nägugi.

"Mängisid oma võimaluse maha, kullake," kommenteeritakse taustal naishäälega.

Videost paistva põhjal tuleb õudusega tõdeda, et naisepeks ja arutu vägivald on vähemalt telesaatesse ronivate võidu- ja mammonajanuliste idanaabrite seas jätkuvalt au sees. Või oli tegemist erutatud mehe armastusavaldusega, sest nagu rahvasuus idanaabrite aadressil iroonitsetakse, siis "kui peksab, siis armastab"?