Lause peale, millega Tiina Park väitis, et talle tema välimus korda ei lähe, sõnas Marko Reikop muiates, et seda ta ei usu. Tiina Pargil on välja tulnud elulooraamat, milles kirjas televisioonis karjääri teinud naise kõige värvikamad seigad ja kõige mustemad hetked.

Ühte seika lahati ka "Ringvaates". Kui Tiina tegi reisisaadet Bali saarelt, organiseeris ta ennast haruldasele üritusele: Bali traditsioonilisele põletusmatusele. Kuna Bali rahval on raha vähe, pidi konkreetse matuse puhul suguvõsa koguma kaksa aastat raha, et kadunuke väärikalt pidustusega ära saata.

Surnukeha oli muidugi senikaua mulla all. Tiina rääkis, kuidas tal on siiani meeles hetk laiba üleskaevamiselt: "Mul on meeles see lõhn, see oli tugev elamus."

Tiina Park on veetnud aastaid reisides ümber maailma ja elades miljoni võimaluse maal USA-s. Seda enam on ta enda sõnul rahul oma kodumaaga. "Siinne heina lõhn, siinne kevadine sirelilõhn, neid ei asenda mitte miski," jääb ta endale kindlaks.

Oma traagilisest minevikust ja abikaasa ning poja kaotusest ei soostunud ta otse-eetris rääkima ning sõnas, et surnud võiks rahule jätta.