2012. aasta detsembrikuus oli Jacintha see, kes lasi haiglas kogemata läbi kõne, mille käigus avaldati kuningliku paari kohta isiklikku informatsiooni. Kõne tuli aga kahelt tolalt, kes esinesid Briti kuningakoja liikmetena. Med õde oli juhtunust murtud ning alandatud ning paar päeva pärast vahejuhtumit võttis ta endalt elu.

Oma esimeses intervjuus räägib hukkunud meditsiinitöötaja abikaasa Ben, et sai Williamilt kaastundeavaldustega kirja. Cambridge'i hertsog läkitas kirja perekonnale 1. jaanuaril 2013. aastal, mil Katherine kandis veel paari esimest last, prints George'i.

"See on uskumatult kurb ning me mõlemad tunneme teile siiralt kaasa," sõnas William oma kirjas. "See on kahtlemata teie perele väga raske aeg ning teil on palju küsimusi ja muresid. Me mõlemad palvetame, et teil oleks kergem," lisas ta.

Prints jätkas: "Me oleme mõlemad juhtunust väga šokeeritud ning oleme Jacintha peale väga palju mõelnud. Paljud teised med õed selles haiglas rääkisid tema kohta vaid häid sõnu."

"Jacitnha ja tema kolleegid hoolitsesid meie eest väga hästi ning mul on väga kahju, et inimene, kes suudab teiste eest nii head hoolt kanda, pidi kannatama sellise sündmuse tõttu."

Ben ja tema lapsed Junal ning Lisha said pärast pereema surma tuhandeid kirju üle maailma.