Oma avalduses People Magazine'is räägib 67-aastane Collins, et kõnealused lindistused, milles ta tegusid tunnistab, räägib ta aastatest 1973 kuni 1994 ning pilastamisega on seotud kolm tollal alaealist tüdrukut.

"Nelikümmend aastat tagasi tegin ma midagi väga halba, mida ma sügavalt kahetsen," seisab kirjas. "Ma otsustasin seda probleemi avalikult lahata, sest kaks kuud tagasi avaldasid erinevad uudisportaalid minu eksnaise neile antud salvestused meie konfidentsiaalsete abielunõustamise sessioonidel. Lindistati ilma minu ja terapeudi nõusoleku ja teadmiseta."

Oktoobris avaldatud salvestusel tunnistab Collins, et pilastas kolme tüdrukut. Pärast uudise avalikuks tulemist ütlesid paljud koostööpartnerid Collinsi projektidest ära.

"Salvestusel kirjeldasin ma juhtumeid mis leidsid aset 20, 32 ja 40 aastat tagasi," ütles näitleja. "Salvestise avalikustamine on viinud ennatlike järeldusteni, et kui kaugele asjad tegelikult läksid või kuidas olukorrad kulgesid. Nii raske, kui see ka poleks tahan ma, et inimesed teaksid tõde."

"Mul ei ole olnud soovi ega vajadust oma käitumist korrata juba enam, kui 20 aastat," kinnitas näitleja.

Ta lisas, et on olnud kimbatuses, kas kontakteeruda nüüdseks juba nende kolme naisega, keda ta lapseeas väärkohtles.

"Mul oli võimalus ühe tüdruku ees 15 aastat hiljem vabandada. Ma vabandasin ning ta oli minu vastu erakordselt lahke ja andestav," kinnitab Collins. "Kuid pärast sain ma oma raviprotsessis aru, et kui ma otse oma ohvrite poole pöördun, võib see teha neile rohkem psüühilist kahju. Ma ei ole teisi kahte naist üles otsinud ja nendega rääkinud. Üks neist on 50ndates eluaatates, teine 30 ringis."