Maarja-Liis Ilus tutvustamist ei vaja. Täna 34.sünnipäeva tähistav lauljatar on teada nii noortele, vanadele kui keskealistele muusikasõpradele ning olnud kuulus nüüdseks juba enam kui pool oma elust.

Karatšai päritolu Venemaa eurolaulik Dima Bilan saab täna 32-aastaseks ning on eestlastele hästi teada-tuntud, kuna me oleme kõik ju teatavasti väga suured Eurovisioni-fännid. Lisaks on staar väga mitmele siinsele väljaandele intervjuusid andnud ning üleüldiselt Eesti-sõbralik.

Endine Soome president Tarja Halonen on tänase päeva seisuga juba tervelt 71 aastat vana, ent tõele au andes, nii eakas ta küll välja ei näe. Ühena vähestest maailma nais-riigijuhtidest on ta end ajalukku ja eestlaste mällu söövitanud nii poliitiku kui Hiid-Halonenina.

Videviku saagat tead? Filme oled vaadanud? Aga raamatut lugenud? Kui jah, siis tead kindlasti, kes on Stephenie Meyer. Sellel menukirjanikul täitub jõululaupäeval 41 aastat ning kui lööb aasta 2015, tähistab ta täpselt 10 aasta täitumist üheks maailma tunnustatumaks kirjanikuks saamisest.

Motörheadi surematu, hävimatu ja legendaarne frontmän Lemmy Kilmister on tänase päeva seisuga (kõigest) 68-aastane, kuigi alkoholi ja narkootikume on ta ära tarbinud ilmselt rohkem kui 1000 normaalset inimest sama aja jooksul. Ometi on ta ikka veel elus ja kummutab hinge alla iga päev hommikusöögiks vähemalt pudeli viskit. Täna ilmselt kaks. Palju õnne sünnipäevaks.

Maailma üks ihaldatumaid, ent naistele kättesaamatumaid mehi Ricky Martin on oma jumaliku iluga siinpoolsust õnnistanud juba 42 aastat. Küll siis naissoo süda alles murdus, kui Ricky teatas, et talle meeldivad hoopis mehed. Oh jah...

Ryan Seacrest on kuulsam kui ükski teine superstaari saatega seotud inimene (kui Simon Cowell välja arvata). See 39. sünnipäeva tähistav saatejuht on Ameerika iidoli raudvara ja subjektiivsel hinnangul üks ladusama jutuga lõuapoolikuid maamuna peal.

Kes teab USA kantrimuusikat, teab, kes on Doyle Bramhall II. Kes aga seda ei tea, on vähemasti ehk kuulnud, et Bridget Jones ehk näitlejatar Renee Zellweger end vahepeal UFOks opereerida lasi. Paneme nüüd need kaks teadmist kokku ja õnnitleme Renee muusikust elukaaslast 46.hällipäeva puhul.

Lõppeva aasta septembrini Afganistaani presidendina ilma teinud Hamid Karzai saab täna 57-aastaseks ning on ka pärast oma ametiaega maailmas väga lugupeetud poliitik.