Vapper ütleb Publikule, et nõustus saatesse minema seepärast, et tema lahutus jääb kaugesse minevikku ja uus abielu on kestnud 16 aastat. "Paraku jätsid saatejuhid mainimata, et minu uus abielu on kestnud juba nii kaua. Pigem jäeti mulje nagu see kõik oleks värskelt juhtunud."

Vapper ütleb, et tal puudus ülevaade, mida saatejuhid Elo Mõttus-Leppik ja Katrin Tibar kogu materjaliga lõpuks ette võtavad. Nii oligi Kalev Vapper ebameeldivalt üllatunud, kui avastas, et saadet "ilmestavad" lõigud, kuhu oli valitud temaga sarnane mees, kes justkui tülitses oma eksnaisega. Veelgi enam häiris Vapperit lõik, kus ta rääkis, et lahutus ei mõjunud tema lastele kuigi hästi. "Illustreerimaks" seda juttu olid saate tegijad lavastanud lõigu, kus poeg istub arvutis, märkab, et talle helistab tema isa ja vajutab kõne kinni. "Sellist asja pole kunagi olnud. Minu poeg on alati minu kõnedele vastanud."

Kalev Vapper on omal ajal televisioonis töötanud üle 20 aasta ja mõistab, et saadet üritatakse huvitavamaks teha: "Kuid meeldiv see ei olnud ..."

Siiski on 61aastase Vapperi silmad näinud meedias veelgi suuremaid apsakaid. "Kunagi avaldas Kroonika minust kaheteistrealise loo, kus oli kuskil kümme faktiviga ..."

Kalev Vapper ja tema abikaasa Katrin (44) on olnud abielus kuusteist aastat ja neil kasvab peres 5aastane tütar.

Saatega "Avameelselt" on varem hädas olnud Kaja Kallas. LOE LÄHEMALT:
Kanal 2 tõmbas Kaja Kallasele koti pähe? Kas sellist intervjuud Kaja tahtiski?