Lugejad imestavad, miks loobib Ivo Linna taas kive oma eksabikaasa kapsaaeda. Kuid Ivo ütleb, et algselt polnud Reet Linna üldse teemaks. "Teema oli see, kuidas peaks oma naisega abielus olles hästi läbi saama. Asi on selles, et see intervjuu kestis ju tund aega. Ja nad (saatejuhid Elo Mõttus-Leppik ja Katrin Tibar - toim.) olid kohe väga huvitatud, et ma hakkaksin rääkima sellest, mis meil Reedaga ikka oli ja mis untsu läks. Ma ütlesin kohe ära, et kui te tahate jälle sellest rääkida, siis ma lahkun ..."

Ivo Linna nendib, et tunneb saatejuht Elo Mõttus-Leppikut juba lapsest peale ja teda on saatesse "Avameelselt" mitu korda kutsutud. "See on sopaajakirjanduse põhivärk, et nad hakkavad sinuga vestma ja vestma, lõpuks küsivad, mis selle Reedaga ikkagi oli ja saavad suure mulli. See on saatejuhtide alatu lähenemine. Nad hakkasid kohe suskima!"

Linna lisab, et ta on avameelne inimene ja kui temalt küsitakse, siis ta vastab. "Ma ei saa pikki aastaid Reedaga maha vaikida, kuid algselt oli tõesti meil teine teema. Reedast polnud juttugi! Mul on uus ja pikk elu Imbiga. See saade on täielik põhk, irisev ja kollane. Vaadake parem Aktuaalset Kaamerat!" põrutab muusik lõpetuseks.

Eile õhtul Kanal 2-e eetris olnud saade "Avameelselt", mida juhivad Elo Mõttus-Leppik ja Katrin Tibar, tekitas pahameelt ka ärimees Kalev Vapperis. Loe lähemalt siit: Kalev Vapper "Avameelselt" tegijate peale pahane: saateklipid olid maitsetud!