Kohemaid tekkis küsimus: keda või mida Kärmas nende intrigeerivate sõnadega silmas pidas? Publik saatis Mihkel Kärmasele küsimused, et uurida, kas sõnadest võis välja lugeda peene "kindaviske" Kanal 2 saate “Radar" aadressil, mida "Pealtnägijaga" korduvalt võrreldud on. Ja mis veelgi põnevam: millised on need viidatud “küsitavad tagajärjed”, mis on kaasnenud saate “kopeerimisega”?

Mihkel Kärmas kommenteeris Publikule, et tegu oli eelkõige huumoriga ning igaühel on õigus seda hinnata, kuidas soovib. "Kui sulle tundub kibe, siis kibe," vastas ta küsimusele, kas niisugune sõnavõtt ei pruugi mitte veidi kibedalt kõlada. "Kui sa faktiliselt teada tahad, siis enne "Radarit" on olnud teisigi "Pealtnägijaga" analoogilisi üritusi."

Kärmas toob näiteks A4 saate Alex Lepajõega. "Samas, ka "Pealtnägija" ei leiutanud ratast, st põhimõtteliselt samatüübilisi telemagasine on maailm täis. Kui kedagi kopeeritakse, tuleb seda võtta pigem komplimendina," sõnas ta, soovitades tühjast kohast mitte skandaali tekitada. "Kui Delfi soovib eilse saate stuudiotekste analüüsida, võiks äkki kinni võtta uudisest, et ERJK saatis Savisaarele uue, täiendatud 100 000-eurose arve või et Riigiprokuratuur ja Keskkriminaal uurivad Tallinna reklaame, sh kepikõnniklippi," lisas ta.