"Vabadus. Inimene peab saama olla vaba ja tegeleda nende asjadega, mis teda huvitavad. Vastastikune respekt peab olema. Mulle meeldivad väga mehed, kel on hobid. Ja kui meeste kõrval on naised, kes lubavad neil oma hobidega tegeleda," räägib Vaarik suhte alustaladest.

"Sest poisikest ei tohi mehes tappa ega keelata tal olla see, mis on tema kirg. Takistama hakates võib väga kiirelt juhtuda nii, et polegi koos enam midagi teha. Peab laskma ringi käia, teistega tutvuda, meie ümber elab ju palju inimesi. Siduv asi on armastus, tunne, mida ei ole võimalik seletada," püüab ta sõnadesse seda panna.

"Teadmine, et on üks koht, kuhu saad alati minna, ja on üks inimene, kes teab sinust rohkem kui teised, ning meil on midagi ühist, näiteks lapsed. Et kõike siin elus seob miski. Me mõlemad anname abielus vabaduse oma asju teha. Ei ole nii, et mina istun Mardi kõigil kontsertidel või tema minu etendustel. Aga ma olen väga huvitatud tema asjadest ja tema minu omadest ka. Ei ole nii juhtunud, et huvi kaob."