Minu suureks üllatuseks ei täitunud saal ainult noortega, vaid külastajate seas leidus ka vanuses 40-70 daame, mõni mehegi ka kaasa haaranud.

Olles lugenud raamatut, saab vaid tänada Hollywoodi filmitegijaid, et üks tüütuim raamatuosaline "sisemine mina" filmis osa ei saanud ja seksistseenidki tegelikkuses midagi enamat kui alasti naisterahva rinnad või meesterahva tagumised padjakesed, ei pakkunud, kaadrid katkemas millimeeter enne siivutumasse kohta jõudmist. Erootika.

Mida mõtlesid arvukate alastuskaadrite ja ihalevate stseenide ajal vanemad ja tõenäoliselt märkimisvääärsemalt konservatiivsemad kinokülastajad, jääb üle vaid mõistatada, sest saalist lahkusid nad seansi järel veidi kohmetult ja silmad maas, samas kui ilmselt nii mõnedki nooremad vaatajad pärast filmi said julgust astuda sisse kauplusesse Ulakas Kaunitar.

Konservatiivsemate külastajate piire testiv ning nooremaid neiusid korduvalt kohatult kihistama panev romantiline Hollywoodi film andis ilmselt Valentinipäeva eel tuhandete külastajate fantaasiatele hoogu. Kui mitte enamat, siis seotud silmade või köidetud kätega vahekorda innustab see katsetama hiljemalt homme, mil rahvusvaheline armastajatepäev saabub.

Seksi pole sugugi nii palju kui kardetud ja hoiatatud ning tegu on lihtsalt alastikaadritega vürtsitatud Hollywoodi naistekaga. Minuga kaasas olnud ja raamatut mitte lugenud naisterahva sõnul valmistas linateos talle teatava pettumuse - liiga kaugel tõelisusest ja liiga naiselik ka, vastupidiselt ootustele ja kuuldule võimust ja ihast ennekõike. "Hea PR muidugi," nentis ta, et miljonid, mis selle filmi ja raamatu promole kulutatud, on läinud asja ette.

Film on raamatu nii täpne koopia, nii et lugenutele on see nagu hea muusika saatel kiirem taaslugemine - hea raamatu juurde on ikka tore tagasi pöörduda moel või teisel.

Seksikas meelelahutus.

Publiku lugeja, kas Sina oled juba filmi vaadanud? Mis tundeid see sinus tekitas?