"Circles" on järg 2009. aastal ilmunud plaadile "The Hills Behind the Hills" ja 2011. aastal ilmunud plaadile "Good Man Down". Uue albumi ilmumise päeval algab ka Eesti rokkbändi tuur Põhja-Ameerikas. Erinevalt kahest varasemast albumist pole "Circles" lindistatud Eestis, vaid kõigest mõne nädala pikkusega ajaga Seattle'is, Bear Creek Studios. 

Kiire lindistamistähtaeg ei heidutanud neid väga, ütles bändi liige Erki Pärnoja. Bänd on ligi kaks aastat peamiselt terve aja tuuritanud ning see on neid ühtsemaks ja tugevamaks sidunud. Seega oldi valmis intensiivseks stuudios lindistamiseks.

"Circles" on album mis räägib muutuste tegemisest. "Ma tundsin aastaid, et kõnnin ringiratast," rääkis Pärnoja albumi nimest ning selle nimiloost. "Ma pidin selle valjult välja ütlema ning see päästis mind sellest ringist. Elan nüüd täiesti teistsugust elu."

"Ma arvan, et see album on kahele eelmisele väga sarnane, aga samas ka kohati erinev. Lood on endiselt isiklikest kogemustest, elu õppetundidest ja ilmutustest. See plaat võib esimesel kuulamisel jätta süngema mulje. Ma loodan siiski, et kuulajad leiavad sellest ka positiivset. Seda peab seal kindlasti olema - me panime seda sinna," kinnitab kitarrist.

"Meie kõla bändina on aastate jooksul muutunud ja põhirõhk on live-kontserditel, koos tuuritamisel ja bändina ning inimestena üha rohkem kokku kasvamisel. Albumi lindistamine on üks asi - see on spetsiifiline protsess mida väga naudime - kuid sa ei tea kunagi, kas see mida stuudios oled teinud töötab ka publiku ees laval. Esinemised teevad korrektuure ja vajalikke muutusi. Samuti muudab soov saada aina paremaks meid isiklikult ning loomulikult ka bändi," sõnas ta.