"Huvitav seis on sel aastal - 4 lugu on sellised, mille vastu poleks midagi, kui need Eurovisionile läheks. Mõne üle on lausa hea meel finalistidest!" rääkis Pajusaar päev enne finaalvõistlust Publikule.

2. poolfinaal oli Pajusaare sõnul muusikaliselt nauditavam, mis ei tähenda, et 1. oleks halb olnud. "Aga nõrkasid lugusid oli ja need olid päris jubedad. Kas mõned valiti lausa mingi kiusu pärast?"

"Kui tuli 219 lugu võistlusele, siis kas vahepeal lülitati kuulmine ja mõistus žüriil välja ja valiti midagi pulli pärast või oli nii, et järjest satuti kuulama kahtekümmet, mis olid ekstrahalvad ja pärast seda tundus mõni kehva juba hea? Või olid demod nii head ja need lihviti poolfinaaliks halvaks? Ehk valdas neid kambahullus, et mõni lugu tundus nii naljakas, et hakkaski meeldima?" võikski mees jääma arutlema võimaluste üle, miks head ja halvad sel aastal poolfinaalides nii tugevalt eristusid ja miks ennekõike need halvad üldse valikusse pääsesid. Tema sõnul on sama meelt olnud mitmed teisedki muusikud teemast rääkides. "Uskumatu," ei saa ta aru, kas osad valikud, nimesid nimetamata, tegi eelžürii ehk nalja pärast.

"Tahan rõhutada, et need, kes sinna said, pole milleski süüdi ja on võitjad juba nii ehk naa. Näpuga võiks näidata valijate poole, aga samas ka kiita, et nad on leidnud ka väga säravaid lugusid!"