Kui on soov kogeda oma lemmikartisti esinemist, olgu paigaks kas garaaž või koolimaja aula, siis millest peaks üldse pihta hakkama? Tallinn Music Week sai imearmsa meenutuse Darjalt, kes võitis "Tee oma pidu" konkursi möödunud aastal ja kutsus oma kooli esinema Läti bändi Instrumenti.

Lasnamäe Vene gümnaasiumi õpilane Darja rääkis, kuidas peo ideed kirja pannes tema käed värisesid, sest taolisi võimalusi ju igapäevaselt ette ei satu. "Rääkisin juba enne idee saatmist kooli administratsiooniga ja olin elevil, sest nad ütlesid mulle kindla "jah". Olin peaaegu kindel, et ka Instrumenti oleks nõus sellist kontserti tegema. Aga idee pidi meeldima ka Tallinn Music Week`i korraldajatele," lausus noor kontserdikorraldaja.

Nõnda saatis Darja oma idee teele ning jäi ootele, kuni sai ühel ilusal päeval teada, et just tema valiti võitjaks. "Sel päeval karjusin ma rõõmust ja tantsisin! See oli üks nendest hetkedest, kui saad aru, et isegi kõige hulljulgemad unistused võivad tegelikult täituda!"

Öösel enne kontserti ei tulnud Darjal und, sest närvid nõudsid oma: "Minu lemmikbänd pidi tulema minu kooli ja ma ei suutnud seda uskuda! Aga nüüd ma usun, sest nad tulid ja mängisid ju meil ja see oli imeline! Olen mitu korda nende kontsertidel käinud, aga see väike kontsert minu koolis oli kindlasti neist kõige meeldejäävam."

Tagasi vaadates mäletab Darja, kuidas EMT töötajad aitasid tal kontserdi atmosfääri veelgi ebatavalisemaks muuta. "Nad tõid paarsada õhupalli, mida mu koolikaaslased koju mälestuseks võtsid." Neiu sõnul on ta väga tänulik TMW tiimile kogu festivali eest, sest see toob igal aastal väga palju positiivseid emotsioone kõikidele muusikahuvilistele: "Kindlasti olen lõpmatult tänulik, et nad kinkisid mulle sellise peo! Sel aastal soovitan kõigile võtta osa "Tee oma pidu!" konkursist ja panna oma korraldamisoskused proovile! Mis võiks olla parem, kui sinu enda tehtud ilus pidu?"

Osale EMT ja TMW konkursil "Tee oma pidu" siin: https://www.emt.ee/teeomapidu/