Selle nädala minikogumikult leiame Liverpooli groovepopi trio All We Are pala „I Wear You,“ mis ilmus koosluse omanimelisel debüütalbumil. All We Are esikplaat on muide ka Raadio 2 nädala album. 
Samuti on kogumikul esindatud Rootsi elektropopi tähe KateBoy läbilöögi-lugu „Northern Lights“, Taani futu-hiphopi artisti Slowolfi rada „Princess“, milles teeb häält ka Wu-Tang-Clan’i mees Raekwon, Tartu Popi ja Roki Instituudi retroloogide „Allavoolu“ ning Raadio 2 möödunud aasta uustulnuka tiitlit kandva Epp "Linn on minu" Kõivu suhtekorraldus-steitment „Vintage afäär“.


Muusikaviisik on terve nädala jooksul allalaetav TMW kodulehelt http://tmw.ee/#!/music-tuesday ja TMW Soundcloudi lehelt https://soundcloud.com/tallinnmusicweek/sets/music-tuesday-week3, kus saab nii selle kui eelmiste nädalate kogumikke ka striimides kuulata.

Kuula Koit Raudsepa valitud 360 kraadi uut muusikat, meilt ja mujalt, maa alt ja maa pealt, olevikust ja tulevikust Raadio2 eetris esmaspäevast laupäevani http://r2.err.ee/l/koitraudsepp