Sa nuhid ta Facebooki

Vaatad sõbralisti, seda mida ta like'ib, mida kommenteerib jms. Ühesõnaga sa tekitad endale üleliigset stressi. Need modellidest sõbrad listis ei pruugi olla üldse tema tuttavadki. Võib-olla kunagi olid, aga enam nendega ei suhelda. Ja äkki see kena neiu on hoopis tema täditütar?

Äkki see noormees on neiu klassivend, kes on niisama lisatud, kuid kellega su neiu ei suhtlegi? Ja like'imised...äkki need on niisama? Igavusest näiteks. Ära nuhi Facebookis, sest see tekitab mõttetut ülemõtlemist ja langetab enda enesehinnangut sealjuures. Usalda.

Sa muutud närviliseks, kui saad telefoni kätte...

ja seal pole midagi. Kõik sõnumid on ära kustutatud ning paroolid pole salvestatud. Miks sa peaksid üldse saama tema järgi nuhkida? Äkki ta eelmine kaaslane oli kontrollifriik ja nüüd ta lihtsalt kustutab kõik ära, et sa sama ei saaks teha? Ma ei usu, et sulle meeldiks see, kui su kallim su telefonis sorab. Privaatsus peab siiski olema. Kindlasti tekitavad kustutatud sõnumid kahtlustusi - on tal keegi teine, kirjutab ta midagi, mida ma teada ei või ?

Sa arvad, et kõik tema vastassoost tuttavad on modellid

See tundub naljakas, aga tegelikult iga teine meist saaks tunnistada endale, et mõtleb nii. Tegelikult me kõik teame, et kõik vastassoost inimesed pole sugugi atraktiivsed meie jaoks ning mõnega me üldse suhtleme vaid paar lauset.

Sa näed tema sõprades ohtu

Muidugi on kerge kehva tunne kõigil sees, kui meie kõige kallim vastassoost sõbraga armsalt aega veedab, aga milleks üle mõelda? Äkki nad ongi lihtsalt head sõbrad? Ehkki see jälle omaette teema. Äkki saad ka sina tema sõpradest endale uue ja laheda sõbra juurde? Ole avatud ja ära mõtle üle. Kui sa ei taha armukadeda inimese silti endale külge, siis ole sõbralik ja suhtle ka tema vastassoost sõpradega ning teeni nende austus.

Reaalseks armukadeduseks on tegelikult üli vähe olukordi. Enamjaolt me mõtleme lihtsalt üle. Aga milleks elada oma elu keerulisemaks? Naudi suhet, usalda kallimat ning kui ta su usaldust kuritarvitab, on tema lihtsalt nõme inimene, kes su usaldust ei väärinud.