Rool ja gintoonik

2008.aasta 1.juulil sai Clarkson BBC bossidelt sugeda selle eest, et ta autoroolis gintoonikut libistas. Tegu oli võtteplatsil aset leidnud juhtumiga ja see polnud üldse okei.

Prostimõrvarid

2008.aasta novembris vihjas Clarkson "Top Geari" eetris sellele, et kõik veoautojuhid olevat prostituudimõrtsukad, tuues näiteks Yorkshire'i Rappija hüüdnime kandva kurjategija Peter Sutcliffe'i. 

Peaminister on "ühesilmne šoti idioot"

2009.aasta veebruaris nimetas Clarkson Austraalias pressikonverentsi andes tollast Ühendkuningriikide peaministrit Gordon Browni ühesilmseks šoti idiooodiks.

Musta islami lesbid

2009.aasta oktroobris siunas BBC'd, kuna see olevat kinnisideestunud palkamaks mustanahalisi islami lesbisid, et tasakaalustada valgete heteromeeste arvu telekanali ridades.

Pesu ja burka

2010.aasta juulis oli "Top Gearis" arutluse all see, millised takistused autojuhti sõidu ajal vaevavad. "Ausalt, minu meelest burka ei tööta üldse. Üks üleni burkasse riietatud naine kukkus ülekäigurajal mu auto ees ninali, käis ülepeakaela ja paljastas oma punased stringid ja võrksukad," jagas ta muljeid.

Solvas Ferrarir

2010.aasta augustis nimetas Clarkson üht arutuluse all olevat Ferrari mudelit erivajadustega lollikestele mõeldud autoks.

Kuri Mehhiko suursaadik

2011.aastal oli Clarkson sunnitud Mehhiko suursaadiku ees vabandama, kuna oli käitunud kohatult. Ta nimelt nentis, et Mehhikol pole oma olümpiameeskonda, kuna kõik, kes vähegi ujuda, joosta ja hüpata oskavad, on ammu juba riigipiiri ületanud.

Indialased

2012.aasta jaanuaris mõnitas Clarkson indialaste riietust, ronge, toitu ja ajalugu.

Neeger

2014.aasta mais pobises Clarkson eetris lastelaulu lauldes sõna "neeger" ja oli sunnitud avalikult vabandama.

Falklandi sõda

Clarkson tegi argentiinlastel tõeliselt hinge täis, kui sõitis Argentiinas ringi numbrimärkidega, mis vihjasid Falklandi sõjale (Suurbritannia ja Argentiina vahel aset leidnud relvakonflikt 1982.aastal)