Need inimesed, kellele elu kõik lihtsalt kätte on ulatanud, ei ole keerulistes situatsioonides kõige paremini orienteeruvad. Kuid elu karastab neid, kes on valmis oma õppetunnid vastu võtma. Selleks on vaja mõningaid esmapilgul kohutavaid kogemusi.

Elamine koos halva korterikaaslasega

Korterikaaslane, kes peab kogu aeg pidusid ja on lohakas. Kui kellegi kohustused teise inimese lõbujanu pärast kannatavad, siis tuleb enda eest välja astuda ja nõuda austust.

Sõber, kes teeskleb, et on sõber

Me kõik oleme kedagi sellist elus kohanud. Andes sellisele inimesele mitu võimalust, on aeg temast lõpuks igaveseks lahti lasta ja oma enda õnnele keskenduda.

Otsast peale hakkamine

Isegi kui kogu vaev tundub asjatu, siis paneb see mõistma, mida me tegelikult elus tahame.

Elamine palgapäevast palgapäevani

annab sulle oskuse majandada ja aitab keerulistes olukordadades hakkama saada.

Kiusamine

Kiusamise kaudu võib inimene õppida, et ta ei peagi elama vastavalt teiste ootustele, vaid keskenduma endale ja jääma endaks. Kui tegu on konstruktiivse kriitikaga, siis tuleb sellest õppida. Kiusu ei pea kannatama, kuid sellele tuleb osata viisakalt reageerida.

Kohtingule tulemata jätmine

Parem on kohe teada, millise inimesega tegemist, mitte veenduda selles alles pärast hulgaliselt oma aja investeerimist. Meie enesehinnang ei peaks sõltuma paarist tüübist, kellele me korda ei lähe.