"Kuu Poest Balti Jaamani" on mixtape-stiilis album, kus on peal 26 lugu, millest väga suur osa on täiesti uus materjal, mida keegi pole veel kuulnud, kinnitavad räpparid.

Seoses "Kuu Poest Balti Jaamani" ilmumisega ootab ees ka kontserttuur. Esimene peatuskoht Pärnu (10. aprillil) ning juba järgmisel päeval on Hanf Kung Viljandis, kus neid on toetamas Backtostonia. Kodulinnad Tartu ja Tallinn on jäetud viimasteks - ülesastumised toimuvad vastavalt 17. aprillil Genialistide klubis, Tartus koos Whizi ja Kiviabiga ning 2. mail Tallinnas kohvikus Sinilind koos Grässhoppase ning Reggie Coughinsiga. Lisaks on kaasas ka Hanf Kungi kõik kolm DJ-d ehk Shromik, Egoism ning Sim Kares.

Hanf Kung hakkas laiemalt tuntust koguma looga "Kuu Pood" ning nende järgmine singel "Produktide Jaoks" oli ka selle aasta Eesti Top 50 tabelis räpilugude seast kõige kõrgemal kohal ning üldarvestuses neljandal kohal.

Vabariigi aastapäeval anti välja lugu "Plekksüda", kus poisid on sõnadesse pannud oma nägemuse meie ühiskonnast. Loo video on juba mitmendat nädalat Eesti Top 7 tabelis kõrgel kohal.

Kui juba pole tutvust teinud, siis kuula Hanf Kungi kolme kuulsaimat lugu: