Kui "Pealtnägijas" sõnas Korolev, et 600 eurot lähetuses abikaasana Eestilt palka saav mees elab Pariisis laia elu, siis tema naise Facebooki-leht vähemalt seda ega üldse midagi väga palju nende eraelu kohta ei paljasta. Ainus pilt oma abikaasast on Kersti profiilil aastast 2008. Mehel endal vähemalt õige nime all igasugused sotsiaalmeediakontod puuduvad sootuks.

Pariisis oma abikaasa Kersti Eensaar-Rannuga elav Raul Rannu saabus avalikkuse huviorbiiti esmakordselt aastal 2010, kui Äripäev avalikustas mitmete tuntud Eesti ettevõtjate osalt kriminaalsed seiklused Bulgaarias, kus eestlased lootsid kinnisvaraärist kiiret kasumit teenida.

See luhtunud katsetus pole aga sugugi ainus äri, millega Rannu nimi seotud on. Kuigi pärast kohtusaagade algust Koroleviga on Raul Rannu mitmete firmadega seotuse katkestanud ja need pereliikmete nimele kirjutanud (tal on lausa neli õde-venda sobivalt selleks), on veel mõned, mille omaniku, osaniku või juhatuse liikmena ta figureerib.

Mehe nimele kuulub 100% osalusega alates aastast 2005 hulgikaubandusega tegelev osaühing Johann Rannu Invest, lisaks 2000. aastal asutatud puidu ja puidu esmatöötlustoodete hulgimüügiga tegelev Rahe Trading, mis pooles ulatuses tema oma.

Mees on lisaks nelja firma juhatuse liige, kust ta aga tulusid kirjade järgi ei saa. Oma firma majandusaasta aruannetega Raul Rannu just kiirustanud pole ja nii on tema viimane firma tulusid näitav majandusaasta aruanne esitatud 2013. aastal, mis puudutab lausa kolme aasta taguseid tulusid ja kulusid.