AQ:
Lugesin Hesari kommid antud artiklile läbi ja võin öelda et seal materdati need väljamõeldud hüüdnimed täiega maha. Enamus soomlasi on aru saaanud et kõik eestlased pole paadimootori vargad vaid korralikult töölkäiv ja seaduskuulelik seltskond. Seepärast ma ei mõista siinseid kommijaid, kes vägisi hakkavad välja mõtlema soomlastele solvavaid pilkenimesid. Olgem ikka täiskasvanud ja peame kinni elementaarsetest viisakusreeglitest.

Al:
Täiskasvanud inimene mingi hüüdnime pärast küll põdema ei pea. Egas rahvusel teistmoodi ei ole. Me ei ole selle pärast kehvemad ega paremad kui meil hüüdnimi on. See kas meil hüüdnimi, kas meil läheb spordi hästi või halvasti, kas meil siin lolle ja laisku ei tohiks meie eneseuhkust kuidagi muuta. On aeg saada esimesest klassist välja. Tugev inimene ei põe mingi hüüdnime pärast. Oluline, et meist räägitakse, meid respekteeritakse ja meiega arvestatakse.

põdraproua:
:D :D :D nii naljakas. Kohe otsitakse vaenu õhutamist. Eestlased on soomlasi ikka kuidagi omamoodi kutsunud. Viru hotelli ehitamise aegu olid nad Pekkad. Arvatavasti oli ehitusel liigagi palju samanimelisi mehi tööl :D Siis hakkas hotell imama põhjanaabreid ja nemad meie viina ja tuligi taas uus nimi - "votkaturist". See nimi läks sujuvalt üle "põdraks", kuigi jah vahel ikka ka "poro". See viimane on siiani. Minu soomlasest abikaasa ikka vahel kiusab noori müüjaid - nimetades ennast "põdraks" ja siis muhistab naerda, kui näitsikud näost punaseks lähevad :D Mis aga puutub neisse muudesse - somaal (somppu, sompanssi jne) mustlane (manne), moslem (rättipää, ähly jne) rootslane (urri), venelane (ryssä) jne jne Eks selle nime, mida meile põhjanaabrid panevad oleme ise välja teeninud ;)