Üle kahe aasta tagasi Läti plaadifirma I Love You Records alt debüütalbumi välja andnud Sibyl Vane on tagasi uue materjaliga.

„Slow Dance on märgilise tähtsusega pala, sest see on meiega kaasas käinud juba mitmeid aastaid ja pidevalt muutunud. Võib öelda, et oma lõpliku vormi saigi ta alles stuudios,“ selgitas loo valmimise tagamaid bändi laulja Helena Randlaht.

Plaadi ilmumisaega bänd veel ei avalda, sest töö materjaliga alles käib. Oleme kogunud palju mõtteid nii laulude kui ka soundide osas, mida nüüd järjest tükk haaval tervikuks liidame.

„Alates eelmise plaadi ilmumisest oleme teinud koguaeg teadlikult tööd uue materjaliga ja bändi kõlaga. Kui eelmine plaat sündis üsna hoo pealt, siis selle materjaliga on tehtud kõvasti rohkem tööd nii enne kui ka tehakse jooksvalt,“ ütleb bändi laulja ja lisab, et töö järgmise singli kallal on juba alanud ning see loodetakse avaldada suve hakul.

Peale debüütalbumi avaldamist intensiivselt Baltikumi, Soome ja Rootsi festivalidel ning klubides tuuritanud Sibyl Vane’i ridades on toimunud ka muudatusi. Möödunud aasta kevadest mängib bändis trumme Siim Jõgioja.

Bändi järgmine kontsert leiab aset Poola suurimal siseruumides toimuval muusikafestivalil Asymmetry juba 1. mail. Lisaks sellele võib Sibyl Vane’i peagi näha nii mõne kodumaise kui ka lähinaabrite juures toimuva suvise muusikafestivali esinejate nimekirjas.