Ta on kirjutanud muusikat ka mitmetele filmidele, näiteks Spike Jonze värskeimale, mitmetele Oscaritele kandideerinud ja ühe Oscariga pärjatud filmile "Her". Jätkuvalt tuuritab ta koos ansambliga Arcade Fire.

Ta on kirjutanud muusikat mitmele orkestritele, koosseisudele ja festivalidele ning ise ka soloistina paljude orkestritega koostööd teinud ja kontserte andnud. Viimane album “In Conflict” räägib armastusest – täpsemalt armastatute alateadlikest seisunditest ja sisemisest võitlusest. Perfektsionistina salvestas ta selle algselt Islandil, viskas salvestuse ära ja live-salvestas Montrealis, muuhulgas figureeris külalismuusikute hulgas ka Brian Eno, kelle taustavokaal läbib delikaatselt kogu albumit.

Owen Pallett on eriti tundeküllane ja oodatud live-esineja, tema elektroonilist muusikat ja keelpille miksiv helilooming sünnib iga kord kontserdil uuesti. Elamusi lubavat õhtut tasub kindlasti ise kogeda ning Vaba Lava tõotab olla selleks piisavalt intiimne ja vahetu kontsertpaik. Oweniga on täna kaasas ka bassimängija Matt Smith ja Rob Gordon trummidel.