Väidetavalt on Williamil ja Harryl vanem õde, 33-aastane Sarah, kes elab Ameerikas New Englandi väikeses linnas, vahendab Daily Mail üle ookeani saabunud uskumatuna kõlavat lugu.

Kuidas see peaks võimalik olema, kui William sündis 11 kuud pärast Charlesi ja Diana abielu, imestad sa?

Vastus, vähemalt selle uskumatu väite põhjal, peitub 1980. aasta detsembrikuus, mil leedi Diana Spencer, siis veel 19-aastane ja süütu, käis kuninganna käsul günekoloogilisel läbivaatusel, tegemaks kindlaks, et ta on võimeline ilma takistusteta järglasi saama, enne kui ta kihlus troonipärijaga üldse välja kuulutati.

Nende uuringute käigus võeti Dianalt väidetavalt munarakud, mis viljastati testi mõttes prints Charlesi seemnerakkudega. Kõik oli korras ja kihlus kuulutati välja, ent kuigi anti käsk test-embrüo hävitada, siis väidetavalt arst seda ei teinud, vaid istutas viljastatud munaraku oma naise sisse. Enda teadmata sai naisest nii Charlesi ja Diana bioloogilise lapse surrogaatema.

Kõlab uskumatult ja eks erinevaid spekulatsioone on hukkunud Diana ümber varemgi olnud, kus vähe kontrollitavaid fakte, ent teada on tõesti, et Diana käis enne ametlikku kihlust kuningliku günekoloogi läbivaatusel. Ta on seda tunnistanud isegi. "Mind pidi kontrollima, enne kui mul lubati temaga abielluda," selgitas ta oma sõbrannale Elsa Bowkerile. Tundub küll uskumatu, et selline viljastamiskatse selle käigus läbi viidi, ent ei saa ka väita, et seda ka ei tehtud.

Väidetavalt said alati Diana sarnaseks peetud Sarah' "vanemad" surma autoõnnetuses, kui ta oli 20-aastane ning ta leidis päeviku, kus kogu pöörasena kõlav lugu lahti kirjutatud oli. Naine hakkas jälgi ajama, kuni sai ähvardava telefonikõne, mis käskis uurimine lõpetada, kui elu talle kallis. Kummitamas jutud et Diana surm polnud õnnetus ning kartes oma noore elu pärast, põgenes ta väidetavalt Ameerikasse, kus tänaseni varjunime all elab.