Lisaks kohtuasjale avaldas 39-aastane Loeb väidetavalt kiusu pärast täpselt 42-aastase Vergara uue filmi "Hot Pursuit" esilinastuse päeval The New York Times'is avaliku pöördumise, mille pealkirjaks oli "Sofia Vergara ekskihlatu: meie külmutatud embrüotel on õigus elule", vahendab Page Six.


"Kui naisel on õigus mehe vastuseisule vaatamata rasedus lõpuni kanda, siis miks ei peaks olema mehel, kes on valmis võtma kogu vanemliku vastutuse, õigust oma embrüod lasteks kasvatada, isegi kui see naisele ei meeldi?" on mehe pöördumise peamine sisu. 

"Paljud on minult küsinud, miks ma lihtsalt edasi ei liidu ja uut peret ei loo. Mul on kõik kavatsused seda teha, aga see ei tähenda, et peaksin laskma neil kahel elul, mille olen juba loonud, hävida või lõpmatuseni külmikus istuda," selgitas mees. 

Otse loomulikult näevad Vergara esindajad mehe pealtnäha õilsas tegevuses vaid kättemaksuhimu lahkumineku pärast ning püüdu Vergara mainet kahjustada. Näitlejanna ise ei ole sel teemal sõna võtnud, kuid Page Sixi andmetel pole naisel plaanis looteid hävitada, vaid jätab need kliinikusse külma. 

Hea lugeja, mis arvad Sina sellest moodsast probleemist?