„Teismeline rahaboss“ on tõsieluline sotsiaalne eksperiment, mille iga osa peategelaseks on teismeline, kelle kasutada jääb kuu aja jooksul perekonna kogu teenistus. Just lapse käes on võim kõiki otsuseid langetada ja raha kulutada või siis hoopis kokku hoida.

Saatesarjas osalevad neli erineva tausta ja tarbimisharjumustega noort. 15-aastane Kevin on pärit suurest taluperest Tartu lähistel ja tema pere eelarve pole kuigi suur. Kernus elav 15-aastane Andri peab hoolitsema nelja õe-venna eest, kuid tahab väga ka uut telefoni. Tallinnas elav 15-aastane Sirle on ema sõnul paras kitsipung ja raha kulutamine tekitab temas süümepiinu.

Tänase avaosa kangelaseks on Valgamaal elav 16-aastane Timea-Helen, kes on harjunud saama kõike, mida ta soovib. Firmakosmeetika, riided ja ehted, reisid ja iluteenused on võimalikud tänu vanemate heale toimetulekule. Taskurahagi antakse lahkelt. Kui rahabossi seisus ja summa käes, on neiul aga aeg mõelda, kas prioriteediks saab sõbrannadega šoppamine või teiste pereliikmete vajaduste katmine.

Sarja „Teismeline rahaboss“ produtsent on Anti Reinthal, režissöör Raivo Maripuu.