Ometi olid rahva reaktsioonid kohati lubamatult maitselagedad ning kurjad - koguni sedavõrd, et sellest meedias omaette skandaal tuli.

Loo kommentaarium asus otsemaid uuesti kihama. 

Lugeja Linda arvas asjast nii:

Veendusin taas, et televiisor ei ole enam see asi, mida peaksin vaatama ja mis peaks kodus olema. Inimesed pole rumalamad ega targemad kui nad aegade jooksul on olnud, aga häda on selles, et raske on lahti saada eelhäälestusest, nagu oleks massimeedias pakutav alati ajakirjandus või meelelahutus. Ega ei ole küll. Külaelu idiotism ei ole ei ajakirjandus ega meelelahutus.

Perekonnal saates pole iseenesest häda midagi, paistavad tublid ja südamega inimesed. Maitse - noh, maitse üle ei vaielda igas tükis, las see praegu jääb.

Ka ilkumine ja sapi pritsimine on inimesele alati omane olnud - keskajal joosti nõidade põletamistki vaatama nagu head meelelahutust, ega me pole sellest ajast väga targemaks saanud.

Aga mis muret tegi, see on peakangelanna ja tema sõbrannade ülekaal. Ma loodan, et sapistest märkustest on kasu ja selles osas võetakse midagi ette. Selle tulu need prisked piigad (ja nende vanemad) saatest ehk said.