Polygoni teatriklassi esimene lend toob lavale Broadway’lgi lavastunud “Tuhkatriinumängu”. Paul-Eerik Rummo “Tuhkatriinumängu” on lavastatud kümneid kordi üle maailma, sealhulgas ka 1971. aastal Broadway’l. 

“Polygoni Teatrikooli esimene teatrikallakuga klass alustas Tallinna Ühisgümnaasiumis 2012. aastal ja käesoleval kevadel lõpetab “Tuhkatriinumänguga” gümnaasiumi esimesed teatrihuvilised abituriendid,” selgitas lavastaja Tamur Tohver.

Tohver selgitab, et lavastus on oma olemuselt tuntud muinasjutu “Tuhkatriinu” järellugu, sest kogu tegevus toimub 9 aastat pärast Tuhkatriinu ja Printsi abiellumist. “Nähes Printsi ja Tuhkatriinut aastaid pärast seda, kui muinasjutud tavaliselt lõppevad, saame olla tunnistajaiks päevavalgele kistud pooltõdedele, eneseotsingutele ja muutustega kohanemisele, kust ei puudu ka mängulisus,” lubab Tohver.

“Tuhkatriinumängu” esietendusi saab näha 15. ja 16. mail kell 18:00 Tallinna Kirjanike Majas (Harju tn 1). Etendused on tasuta. 

Lavastaja on Tamur Tohver, näitejuht Karin Rask ning lavakujunduse ja kostüümid on loonud Kalju Karl Kivi ja Tamur Tohver.

Polygoni Teatrikool on asutatud Tamur Tohveri, Tarvo Kralli ja Virko Annuse poolt 2009. aastal Tallinnas. Täna tegutseb neli teatrikooli rühma ka Tartus. Polygoni Teatrikoolis õpetavad Aita Vaher, Tamur Tohver, Karin Rask, Harriet Toompere, Inga Lunge, Tanel Jonas, Priit Strandberg, Maarja Jakobson, Tanel Tomson, Siim Tõniste, Jane Lauter ja mitmed teised külalised. Polygoni Teatrikooli patroon on Kalju Komissarov.