26-aastaseks, täiesti arvestatavalt tiheda habeme kasvatamise võimeliseks võrsunud näitleja Matthew Lewis on nüüdseks kõike muud kui punnispõskne poisipontšik ning jõudsasti karjääri tegev noormees on sattunud ka meesteajakirjade huviorbiiti. Sedakorda täpsemalt geiajakirja Attitude tähelepanu alla, mis võib tähendada, et naistel pole kuigivõrd mõtet siinkohal erutuda. 

Juba kaanel ei taha Lewisel maika seljas püsida ning ajakirjas sees on ilmutatud juba erootilisevõitu pildid, mille peale kangematel potterifännidel kindlasti silmad märjaks lähevad.


Üks neist, kes ootamatult oma seksuaalsemat poolt ajakirjas demonstreeriva Lewise peale ehmus, oli Potteri-raamatute autor J. K. Rowling, kes otsustas noormehele sellest ka humoorika säutsuga teada anda.

Esmalt säutsus Lewis edasi ajakirja postituse:


Seepeale kirjutas Rowling: "Mitte nii hull, kui vaadata Dani (peaosatäitja Daniel Radcliffe - toim.) etenduses "Equus" (kus noormees paljalt teatrilaval oli - toim.), kuid lähedal. Hoiata mind teinekord, jumala eest!"


Kohmetunud Lewis vastas: "Noh, see on küll piinlik. Vabanda, Jo..."


Poisile justkui teiseks emaks saanud Rowling vastas seepeale soojalt: "Toetan sind alati kõiges, mida sa tahad teha, Matthew. Mine pane nüüd riided selga."