1) Korralduskulud on kellegi teise kanda
Homsest ei pea keegi Eestis muretsema selle pärast, kust korralduseks raha võetakse, kas ikka peaks kütuseaktsiisi tõstma ehk selle valguses või mis nüüd teha ja mille arvelt, sest "ainult" aasta on aega. Kuigi võidutiitel oleks koju tuua uhke, on väikse riigi jaoks sellega kaasnevaid muresid veel enam.

2) Koju tulla on Elinal ja Stigil ikka uhke
Nagu hõbemedali võidu puhul ikka, eks veidi kostab jutte, miks mitte kuld, aga sama on põhjust uhke olla, sest pärast Tanel Padari ja Dave Bentoni esikohta on seni Eesti kõrgeim tulemus 2002. aasta Sahlenel, mis oli pronksikoht ehk 3. Keegi ei küsiks, mis juhtus ja miks nii, vaid ikka patsutataks unnustavalt õlale, et super töö!

3) Annaks neile puhkust ka
Elina ja Stig, kel pole juba nädalaid hoo ega hoobi vahet, on ära teeninud pisukese puhkuse, enne kui Tallinnas ja Tartus Daniel Leviga kontserte andma hakkavad (1. ja 3. juuni). Võidu korral veereks eurokarussell nende jaoks veel mõnda aega veel kiirema hooga ja suve hakuks oleks nad täitsa ära vintsutatud, kuigi kindlasti ehk uhked.

Boonus-põhjus:
Milline Eesti Laulu järgmine võitja see ikka tahaks trammi või trolliga finaali või poolfinaali hommikul mõne Tallinna suurema areeni poole siirduda, kui alternatiiviks on võimalus reisida kaugemale ja mõnda muud riiki külastada. Mõeldes muidugi potentsiaalsetele meid finaalis edestatavatele riikidele, tuleks mõelda, et siinsamas Rootsis alles meie delegatsioon nagu käis ja Venemaal oleks Euroopa suurimat kooseluseaduse pooldajate kogunemist päris keeruline kõigile sobivalt korraldada... Äkki tõesti peaks Itaalia võitu soovima?!