“”Ma näen sind” kontserdi kava hõlmab paljuski meie bandi uue albumi materjali, mida soovime kuulajatele tutvustada. Kindlasti ei puudu kontserdikavast ka kõik need lood mida publik on harjunud viimase kümne aasta jooksul meiega koos laulma,” ütles bändi liider Tanel Padar. “Seda kas teie vaatate meid või hoopis meie teid selgub alles siis kui kontserdil käidud, ” lisas laulja.

Suurkontsert „Ma näen sind” on üle kuue aasta artisti suurprojekt Õllesummeri pealaval. 2009. aastal esines Tanel Padar & The Sun festivalil erikontserdiga „Läbi öö”. Viimati andis kooslus Õllesumeri pealaval kontserdi 2012. aastal.

Õllesummeri peakorraldaja Marje Hansari sõnul on kontsert väga oodatud. “Olen veendunud, et Tanel Padar & The Sun pööravad meie pealava pea peale, oleme üldiselt rahul, kui kontserdi lõpuks on lauluväljaku puud, põõsad ja jalgrajad enam vähem sama koha peal. Tegemist on kõige karismaatilisema rokkstaariga, kes Eesti lavalaudadele on kunagi astunud ja meil on erakordselt hea meel, et nende suve suurim esinemine toimub taaskord Õllesummeri raames. Mina igatahes olen esireas ja kui vaja võtan seal kohal sisse juba hommikul.”

Reedel, 3. juulil esinevad Õllesummeril veel the Led Zeppelin Session, Karl-Erik Taukar, Uku Suviste, Super Hot Cosmos Blues Band, Sofia Rubina Stevie Wonderi tribuutkontserdiga, Ines akustilise kontserdiga, Alen Veziko ja paljud teised.

Õllesummeri päevapilet on müügil Piletilevis hinnaga 19 eurot. Piiratud arvul on saadaval VIP-pileteid Placebo (1. juulil), Nyusha (2. juulil) ja The Cardigansi (4. juulil) kontsertidele.