Eestlaste lembus Pinki vastu on kohalike aastalõputabelite vahendusel juba aastaid silma paistnud ning nüüd on taaskord võimalus näha Ariel Pinki koos bändiga laval ning seda märkimisväärselt erilises kontserdipaigas. Spetsiaalselt üheks õhtuks valmiva kavaga astub enne peaartisti lavale Vaiko Eplik, kavaga, mis kannab nime "Hommage Ariel Pinkile."

Los Angelese elanik Ariel Marcus Rosenberg ehk Ariel Pink on laulja, laulukirjutaja ning produtsent, kelle looming aimab järele 70ndate ja 80ndate popmuusikat, lisades sellele omapoolseid vinte ja varjundeid. Eeskujudena on Pink nimetanud muusikailma säravaid tähti á la David Bowie, Frank Zappa, Michael Jackson, The Beach Boys ja nii edasi.

Pinki viimane täispikk plaat ilmus legendaarse Briti plaadifirma 4AD ridadest ning oli üks möödunud aasta silmapaistvamaid ning kiidetumaid albumeid. Eesti Ekspressi kultuurilisa “Areen" tunnistas kriitikute abiga “pom pom’i” 2014. aasta parimaks plaadiks.

Kui suurem osa Ariel Pinki loomingust on lo-fi kassetisahina sisse ära peidetud, siis tema live-etteasted on midagi muud - Pinki bänd koosneb professionaalsetest muusikutest, kes muusika erinevad detailid lihvituna kuulajateni toimetavad. Ekstsentrilist popstaari saadab laval kuueliikmeline taustabänd, mille liikmed on fännidele tema varasematest Tallinna show'dest kahtlemata tuttavad.

Vanadele Haunted Graffiti aegsetele tegijatele - Tim Koh (basskitarr), Kenny Gilmore (klahvid) - on lisandunud sel maailmaturneel uued bändiliikmed Joe Kennedy (klahvid/kitarr), Jorge Elbrecht (kitarr), Don Bolles (legendaarse California punk-pundi Germs trummar!) ning Shags Chamberlain (kitarr).

Piletid on müügil kohapeal hinnaga 25 eurot.

Uksed avatakse kell 19, Vaiko Eplik alustab kell 20 ning Ariel Pink tuleb lavale kell 21. Pärast kontserti, kell 23, mängivad muusikat DJd Siim Nestor ja Kris Luigend.