Uus mereanni paradiis Kalapala pakub eksootilist ja kiirelt valmistatud mereannimenüüd, häid veine ja ümbritsevat suvist rannameeleolu Tallinna südalinna servas. Kuid kellele kala ei istu, saab samuti kõhu täis, kuna menüüst leiab ka Peruu köögist inspireeritud eristuvat lihapala.

Kokanduse eest vastutavad Peruust pärit Pepe, kes on endine Argentiina restorani peakokk ja Peipsi järve ääres sündinud ning kasvanud Kaspar Sanglepp. Pepe on loonud menüü eksootilise osa ja Kaspar eestipärase kalavaliku. "Me grillime, küpsetame ja suitsutame! Suve jooksul suitsutame oma ahjudes ka kõike hooajalist, mida Läänemeri ja Peipsi järv pakuvad," lubab kalameister Kaspar.

Kes soovib häid roogi maitsta, peab oma külaskäigu järgmise mõne kuu sisse planeerima, sest Kalapala on suvehooajaline ettevõtmine maikuust kuni septembri lõpuni. Restoran asub Balloon Tallinn kuumaõhu-õhupalli kõrval, kuhu on Viru ringilt umbes 10 minutit jalutada. Restorani looja on disainer Helmet Raja, kes on arendanud ka eesti toidu brändi Hää Eesti Toit.

Vaata avapeo galeriid!