19. juunil astub Take That legendaarse Londoni O2 arena lavale ning seda kauaoodatud showd saavad otseülekandena kinodes jälgida bändi fännid üle Euroopa. Just O2 arenal esitletud kontserdist tehakse ka tuuri ametlik film.

Ametliku UK albumite TOPi esinumbri ja Amazoni läbi aegade enim ettetellitava uue Take Thati muusikalbumi “III” toeks korraldatav kontserdituur väljus aasta alguses kontrolli alt ning ajas poistebändi aastaplaanid segamini. Seda kõike vaid positiivses võtmes.

Esialgu Suurbritannias tuuritamiseks mõeldud show müüdi silmapilkselt läbi ning Briti populaarseim poistebänd pidi kontserdituuri pikendama. Ent ei piisanud ka sellest ning veebruaris teatati Euroopa fännide rõõmuks, et tuuriga sõidetakse ka Mandri-Euroopa riikidesse – Saksamaale, Austriasse, Šveitsi, Hollandisse, Taani ja Itaaliasse.

UK läbi aegade parimaks live-esinemiseks tituleeritud Take That Live 2015 tuuri populaarsuse saladus ei peitu ainult “III” albumi võidukäigus edetabelites. Show ise on niivõrd ulmeline, et Briti tabloid The Sun nimetas seda “üheks kõige vägevamaks staadionituuriks Briti ajaloos” ja The Mirror – “tõeliselt eepiliseks”.

Sellisele vaimustusele on mitmeid põhjusi. Alustades Gary Barlow, Mark Oweni ja Howard Orange’i efektse ilmumisega lendava külgkorviga retrorattaga ning lõpetades kunstvihmaga. Nii esinejate kostüümid kui ka lavadekoratsioonid on erakordselt värvilised ning lava muutub mingi hetk täielikuks millimallikaid täis veealuseks maailmaks, siis omakorda imeilusa koreograafiaga nukuteatriks ning vahepeal hoopis kaasaegse tantsu esitluseks. Laval kasutatakse pürotehnikat ja ilutulestikku nii, et lausa maakerad süttivad.

90-ndate poistebändi kultuse Euroopa lipulaev Take That tuuritas viimati 2011. aastal ning iga nende tuur püstitab uut rekordit kui kõige kiiremini välja müüdud tuur Briti muusikaajaloos. Take That on ka kõige populaarsem poistebänd Briti muusikaedetabelis, kelle albumitest neli on jõudnud ka selle sajandi enimmüüdud plaatide edetabelisse. Bänd on müünud üle 45 miljoni plaadi ja üle 7 miljoni kontserdipileti. Take Thati uus album “III” jõudis kohe pärast ilmumist ametliku UK albumite TOPi esinumbriks ning trio pärjati parimaks Suurbritannia bändiks 2014.