16.06.2015, 11:25
Grilli- ja õllekool: Grillitud hõrk kanamaks maheda õllesinepiga
1. osa
Kui tavaliselt oleme harjunud grillima liha või kala, siis grillmeister Erlis Schönberg üllatab meid hoopis hõrgu grillitud kanamaksaga, millele on lisandiks mahedamast sinepist ja heledast õllest tehtud sinepikaste. Soovita retsepti ka külalistele ja ole valmis aplausiks!
Grillitud hõrk kanamaks maheda A. le Coq õllesinepiga
- Maitsesta kanamaks ja jäta tunnikeseks marineerima.
- Grilli kanamaks kuumal grillil ja kontrolli küpsust. Tähtis on maksa mitte üle grillida. Pigem jäta see seest veidike roosaks.
- Lisandiks sega kokku meele järgi mahedamast sinepist ja A le Coq Premiumist õllesinep.
- Serveeri õllesinep ja kanamaks värske salati assortii ja Džiugase 12 kuud eriti hästi koheldud juustuga.
- Joogiks sobib ideaalselt A. le Coq Imperial Ale, mis on rikkaliku maitsebuketiga pinnakääritusmeetodil valmistatud õlu, milles humala hõrk mõrkjas ja linnaste magus maitse on täiuslikus tasakaalus.
Tähelepanu! Õlle näol on tegemist alkoholiga. Alkoholi tarvitamine võib kahjustada teie tervist!