Robert Downey Jr.
Tema kukkus Santa Monica keskkoolist 1982. aastal välja ja kolis New Yorki, et oma näitlemiskirele järgneda ja see on seni päris hästi tema heaks töötanud.

Tom Cruise
Cruise plaanis hakata preestriks ja käis Prantsuse seminaris, aga otsustas siis näitlemisega tegelema hakata ja pinginühkimise sinnapaika jätta.

Hilary Swank
Swank on kooli poolelijätmist kommenteerinud The Times Leaderile nii: "Tundsin end outsiderina. Ma ei tundnud, et sulandusin. Ma ei kuulunud sinna mingil moel. Ma ei tundnud isegi, et õpetajad oleks mind sinna tahtnud. Ma tundsin, et mind ei nähtud ega mõistetud."

Cameron Diaz
Diaz käis Long Beachi polütehnilises keskkoolis Californias, aga teadis juba siis, et tahab modellindusega tegeleda. 16-aastaselt lahkus ta koolist ja ühineski Elite Modeling Managementiga.

John Travolta
Travolta käis Dwight Morrow keskkoolis, aga kukkus välja 17-aastasena. Ta kolis New Yorki ja otsustas tegeleda näitlemisega.

Christina Applegate
Applegate, kes teleekraanidel juba õige varases nooruses oli, teadis juba pärast oma esimest suuremat roli 7-aastasena filmis "Saatana lõuad", et soovib näidelda ja kuigi ta käis Excelsiori keskkoolis, kukkus ta välja ja keskenduski seejärel hoopis oma kutsumusele.

Jim Carrey
Carrey käis neljas erinevas koolis, ent ei lõpetanud kunagi keskkooli ja langes 15-aastaselt välja, sest käis pere toetamiseks täiskohaga tööl ja hoolitses ema eest, kes oli raskesti haige.

Nicole Kidman
Kidman lahkus Põhja-Syndey tütarlastekoolist 1984, kui tema emal diagnoositi rinnavähk. Ta asus tööle massaažiterapeudina, et perekonda toetada.