Esinejanime Elliphant taga peitub mässumeelne Rootsi lauljatar Ellinor Olovsdotter. Naine ise nimetab oma muusikat “provokatiivseks popiks”: “See ei järgi ühtegi pop-muusika reeglit,” sõnab ta. “Mu muusika on metsik ja pidevas muutumises – see võib olla rokk või elektroonika, mahe või karm, jutustada kõigest ja mitte millestki. Sellel on oma sõnum.”

Muusikani jõudis Stockholmi karmist linnaosast pärit Ellinor 15-aastasena – pärast seda, kui ta oli koolist tähelepanuhäirete, hüperaktiivsuse ning düsleksia tõttu välja visatud. 19-aastaselt oli temast saanud tõeline maailmarändur. Ta elas Indoneesia ja India tänavatel (olles samal ajal laulja elektroonikabändis) ning tutvus Berliini ja Londoni klubimaastikega. “Elasin üsna hullumeelset elu,” kinnitab ta.

Elliphanti värskeim singel “Love Me Badder” tuli välja selle aasta maikuus ning sai kiiresti palju positiivset tagasisidet.

“Olen lapsest peale tahtnud end igal võimalikul moel väljendada. Elliphant on minu kanal: olen mõistnud, et elame illusioone ja ideid täis maailmas ning minu elu on 100% minu enda teha. Ma saan olla avatud. Oleme maailma ajaloos väga huvitavas kohas ning mul on julgust, et jagada end maailmaga,” sõnab Ellinor.

Elliphant esineb Tallinnas, klubis Hollywood, 19. septembril. Peole lisavad hoogu juurde DJ Möls ja DJ Nova. Piletid on saadaval Piletilevis.