Kontsert ise oli täis suures koguses positiivset energiat, mis pani kogu ööklubi esinemise ajaks endaga kaasa laulma! Mitja Fominon on artist suure algustähega, kes teab kuidas teha head meeldejäävat showd, mida ei unusta külalised mitte kunagi. Õhtu kavas ootasid kõige kuumemad hitid, millest juba ammu said lemmikud "Vsjo budet horosho", "Ogni bolshogo goroda", "Perezimuem", "Domoi" ja uus superhitt "Vot tak vot ja ljublju Tebja".

Erilise üllatuse valmistas õhtu peaesineja Mitja Fomin sünnipäevaks peakorraldajale Gert Laasmele ja ka kõikidele ürituse külalistele, lauldes sünnipäevalaulu "Palju õnne" puhtas eesti keeles hetkel kui saali toodi 2 suurt sünnipäevatorti.

Erilist sära tekitasid veel ööle armastatuimad imekaunid seksuaalsed topless GO-GO tantsijad Peterburist. Õhtu peavõrgutajad olid DJ Bell ja DJ Sonic. Lisaks tekitasid palju elevust uue Eesti turule sisenenud jäätise Ekselence tasuta rahvale jagatud luxuslikud jäätised ning jäätisefirma poolt ülesse pandud fotokabiin ,kus said kõik soovijad koos oma seltskonnaga lõbusalt pildistada ning kohe ka pildid automaadist endale mälestuseks saada.

Järgmine Tantsuparadiis toimub reedesel päeval 7.augustil Club Hollywoodis (Vana-Posti 8, Tallinn) ,kui esimest korda ajaloos saab toimuma eripidu – Tantsuparadiisis special White Party ning õhtu peaesinejaks 90-ndate Venemaa populaarne lauljatar Oksana Kovalevskaja "Kraski" Moskvast!!