Appi on tulnud kohtinguäpp Tinder, mida on kasutama asunud nii välismaised, kui kodumaised kuulsused.

1. Hilary Duff proovis rakendust pärast hokimängija Mike Comriest lahutamist. Naine oli sõbrannadel külas, kui koos avastati, et Duff pole kunagi pimekohtingul käinud ja ainult läbi töö kohatud inimestega koos olnud.

2. Lindsay Lohan kinnitas Instagrami vahendusel Tinderi kasutamist ja naeris avalikult selle üle, kuidas rakenduses talle tema vend Michael ette tuli.

3. Näitleja Leonardo DiCaprio on ilmselt viimane inimene siin maamuna peal, kes vajaks mingisugust kohtingurakendust. Liikvele on läinud aga jutud, et mees kasutab Tinderit nime all "Leonard".

4. Katy Perry rääkis eelmisel aastal, et kasutab Tinderit sõbrannadega naljatamiseks.

5. Lauljatar Lily Allen kuulutas eelmise aasta märtsis Twitteris: "Avastasin just Tinderi. *lehvitav hüvasti elule*". Huvitav on muidugi see, et Allen on abielus...

6. Jimmy Fallon rääkis naise nõusse ja Britney Spearsile tehti äpis kasutaja.

7. Tinderi tegevjuhataja teab rääkida, et hõbekõri Josh Groban kasutab rakendust. Pole ka üllatav, sest mees säutsus Twitteris, et tahab nii väga Tinderit kasutada.

8. Dave Franco ja Conan O'Brien tegid O'Brieni jutusaate käigus endale Tinderisse kasutajad ning said isegi ühe neiuga kokku.

Eesti kuulsustest võib Tinderist leida aga näiteks Mikk Saare, Uku Suviste ja Margus Vaheri.