"Olena alati elu vaadanud avalikkuse poolelt. Mul on selles osas hea tunnetus. Kui biitlid laiali läksid, olime me kõik omamoodi võrdsed: George tegi oma plaadi, John enda oma, mina tegin oma ja Ringo tegi ka oma. See oli nagu biitlite aegadel. Me olime võrdsed," räägib McCartney harmooniast.

"Kui Johni aga tulistati, siis muutus ta märtriks. JFKks. Mis juhtus, oli see, et mind hakkas häirima, et inimesed hakkasid rääkima: "Jaa, tema oligi The Beatles" ja mina ja Ringo ja George olime nagu "Kuulge, pidage nüüd. Olime veel aasta tagasi ikka võrsed nagu ju veel..."

"John oli nutikaim küll, kahtlemata. Ta tegi palju suurepärast tööd ja pärast biitleid tegi ta veel head tööd, aga ta tegi ka mittesuurepärast tööd. Aga sain aru, et ta on tõusnud James Deani staatusesse ja kõik tuligi üle vaadata ja ümber mõelda, sest nüüdsest saigi temast See Üks," meenutab Paul avameelses intervjuus, rääkides sellestki, kuidas ilmus meediasse kõiketeadev Yoko, kes hakkas tema mustamise arvelt veel lahkunu mainet upitama.