"Isikunäituse avamine on minu jaoks tõeliselt oluline, sest tunnen, et lood, mida jutustan peavad inimesteni jõudma. Seda näitust olen planeerinud korraldada umbes aasta, seega selle teoks saamine on tõeliselt suur asi," räägib Karl Markus.

"OTHERSIDE" on autoportreedel põhinev sürrealistlik maaliseeria, mis kujutab autori teekonda suurest mõõnast tagasi õnne juurde, sel teel olevaid kannatusi, õppetunde ja kordaminekuid. Selle seeriaga soovib autor pakkuda lohutust ja äratundmisrõõmu haavatutele, väärtustada elu ning näidata, et halb ei kesta igavesti. Oma töödes soovib autor anda edasi emotsiooni, panna inimesi mõtlema enese arengust ja elu keerdkäikudest ning pakkuda vaatajale positiivset emotsiooni.

Karl Markus Antsoni isiklik pop-up galerii sai loodud VHK Kunstimaja keldriklassidesse, Olevimägi 10 (sissepääs hoovi pool, Olevimägi 14.)

Lisaks "OTHERSIDE'ile" on koha pealt võimalik osta ka noormehe pea kõikide gümnaasiumi aastate jooksul valminud maale. Kunstnik on ise kohal kõikidel päevadel, et rääkida oma töödest, kunstist ning lisaks maalib ta samal ajal ka töid järgmise näituse jaoks. Võimalike kellaaegade pikenduste muudatused ilmuvad Facebookis lehel Art by Karl Markus Antson ja Instagramis @artbykmantson või @kolmikkarli.

Näitust saab külastada kuni 14.juulini, iga päev kell 12-19.