"Aktuaalne kaamera" - alates aastast 1956
Oma mõjukuse ja usaldusväärsuse poolest on "AK" Eesti tähtsaim teleuudiste saade, mis räägib olulistest sündmustest ja protsessidest operatiivselt ning tasakaalustatult. Läbi aegade on kaamera ees uudiseid käinud vahendamas Kalmer Tennossaar, Ivi Kreen, Urmas Ott, Enn Eesmaa, Indrek Treufeldt jpt. Hetkel toovad uudiseid nii Eestist kui välismaalt meile Monika Tamla, Margus Saar, Kadri Hinrikus, Astrid Kannel ja Priit Kuusk.

"TV 10 olümpiastarti" alates aastast 1971
Eesti Kergejõustikuliidu ja Eesti Rahvusringhäälingu koostöös korraldatav noortesporti propageeriv võistlussari on ainulaadne kogu maailmas. Sari on olnud avastardiks paljude kergejõustikutippude karjäärile, seal hulgas Andrus Värnik, Ksenija Balta ja Gerd Kanter.

Soomekeelsed saated - 1956-1974
Soomekeelsed saated ETV-s agatati NSVL kultuuriministri käskkirjaga. Saated toimusid esialgu üks, hiljem kaks korda nädalas. Esimeseks saateks oli tunnipikkune "Tänapäeva Eesti".

"Prillitoos" - alates aastast 1983
Reet linna poolt juhitud eakatele mõeldud saade eakatest kandis alguselt pealkirja "Lõunatund", nime "Prillitoos" leidis saatele toimetaja Helgi Oiderma. Aastaid oli saade eetris kaks korda kuus, pühapäeval kell kolm, kuid alates 2009. aastas igal nädalal, pühapäeva hommikul kell 9.00.

"Õnne 13" alates aastast 1993
Kahtlemata eestlaste üks armastatuim draamasari, mille idee autoriks ja esimeseks stsenaristiks oli Astrid Reinla. Oma tegemistega Morna-nimelises väikelinnas on end rahva südametesse sulatanud näiteks sellised linnaelanikud nagu Allan (Raivo E. Tamm) ja Mare Peterson (Anne Veesaar), Alma (Helgi Sallo), kingsepp Johannes (Kaljo Kiisk) ja Laine (Luule Komissarov). "Tšort paberi, pažalusta!"