Luuletus kannab endas sügavat sõnumit ja lisaks on video visuaalselt oskuslikult teostatud. See on Joel Markusel järjekorras teine luulevideo, esimene kannab nime "Metanoia". Sarnaselt esimesele luulevideole on ka uues videos kasutatud võimsaid drooniga filmitud aerokaadreid.

"Põhjus, miks Pirita Kloostri filmimiskohaks valisin, oli nii selle religioosne tähendus kui ka visuaalne ja ajalooline väärtus. Igat uut videot tehes tahan lisada sellele midagi teistsugust ja võimsat. Lisaks kaunile võttepaigale on videos veel üks lahe dublandi-trikk, milleks oli mul abiks mu vend Karl, see tasub kindlasti lõpuni vaadata, sest lõpu poole saate selle põhjusest täpsemalt aru," jutustab Joel video tagamaadest.

Video all seisab: "Üks OLULISIM mõte selles videos on see, et tegu on kahekõnega iseendas. Usun, et kõik saame ennast sellega samastada kuidas tihti tahab meis lootusetus võitu saada ja kuidas siis meie sees käib võitlus lootuse ja lootusetuse vahel. See luuletus sündiski sellisest sisemisest võitlusest."

Joel on andis oma esimese luulevideo "Metanoia", mis on filmitud Oleviste kiriku tornis, välja selle aasta alguses ja jõudis sellega nii Ringvaatesse kui ka kümnete tuhandete välismaalasteni. Lisaks sellele on ta ka kaasautor raamatus "Palverändaja", kus kirjeldab oma kogemusi palverännakust Hispaaniasse ning plaanib juba järgmiste videote tegemist.