1. Eija-Riitta Berliner-Mauer nägi lapsena telekast Berliini müüri ja armus sellesse, aastal 1979 tehti armastus ametlikuks ning naine muutis isegi oma perekonnanime, mis tähendab nüüd Berliini müüri. Naise südame purustas müüri lammutamine 10 aastat hiljem ning ta pole sellest ajast saati abikaasa lähedusse jalga tõstnud.

2. Davecat tahtis naist, kes oleks rahulik, vaikne, ei kulutaks kogu tema raha ja ei jätaks teda kunagi, seepärast abiellus ta aastal 2000 suure täispuhutava nukuga.

3. Pärast 15 aastat kurameerimist, abiellus Briti päritolu Cindy oma eluarmastuse - delfiiniga. Tseremoonia leidis aset 2005. aastal Iisraelis ning abielu kinnitati suudluse ja heeringaga.

4. Indiast pärit Salvita jäeti peigmehe poolt altari ette ootama ning kuna naise perekond tahtis, et tseremoonia jätkuks plaanikohaselt, otsustas naine potiga abielluda.

5. Sudaanis peab intiimsuhete puhul ettevaatlik olema. Seadus näeb ette, et kui mees jääb naisega voodis vahele, peab ta naise perkonna au päästmiseks temaga otsekoheselt abielluma. Aastal 2006 kehtestati sama seadus ka kitsedele ning suhtega vahele jäänud Charles Tombes oli sunnitud kitsega abielluma ning tema omanikule kaasavara tasuma.

6. Aastal 2006. armus üks Hindu naine maosse ning abiellus temaga traditsioonilisel Hindu tseremoonial, kus osales üle 2000 inimese. Peigmeest ennast kohal ei olnud, kuid teda esindas tema vasest koopia.

7. Endine sõjaväelane San Franciscost väitis, et armus Eiffeli torni. Aastal 2008 tegi ta armastuse ametlkuks ning vahetas isegi enda nime Erika La Tour Eiffeliks. Eelnevalt oli ta pikas püsisuhtes vibuga ja on sügavalt kiindunud enda koduaeda, kuid abielukohutused on tal ainult Eiffeli torni ees.

8. Sal9000 armus NintendoDS videmängus "Love Plus" kohatud tegelasse ning abiellus temaga aastal 2009.

9. New Yorgist pärit Amy Wolfe abiellus lõbustuspargi atraktsiooniga "1001 Nachts" ning on sõitnud sellega rohkem kui 3000 korda. Naisel on eelnevalt suhteid olnud nii teistegi esemetaga, kuid tema peamiseks pühenduseks on Nacht.

10. Jin-gyu otsustas populaarse anime karakteri näoga padjaga abielluda aastal 2010.