Minaj astus enda hittide "Anaconda" ja "Feeling Myself" kaitseks välja ning alustas Twtteris väikse sõja, vahendab Stereogum.

Otsekohese ikoonilise staatuse saanud video loole "Feeling Myself" markeeris esimest korda, kui Beyonce ja Nicki asutusid koos üles. Paraku jäi antud video MTV poolt tähelepanuta ning samuti jäi VEVO vaatajate rekordi teinud "Anaconda" välja aasta video kategooriast. Kokku kõigest kahes kategoorias nominatsiooni pälvinud Minaj otsustas ülekohtusele olukorrale tähelepanu osutamiseks kasutada Twitterit.

Esialgu uuris ta MTV käest, kas magas tähtaja maha?



Siis kaasas ta oma rahulolematuid fänne ja retweetis nende mõtteid:



Järgmisena hakkas Nicki rääkima sellest, milline artist ta on ehk siis: "mustanahaline naine, kes ei karda enda seksuaalsust".


Kuid ei läinud kaua kuni kriitikanooled hakkasid palju nominatsioone noppinud Taylor Swifti pihta, millele Taylor ka vastas ning tüliõun kasvas:




Viha valati ka Ryan Seacresti peal välja, kes säutsus Taylori toetussõnad Nickile, kuid mitte vastupidist. Lisaks märkis räppar ära fakti, et samal ajal kui Taylor võttis enda muusika Spotifyst ära, lõi tema Tidal ning ei saanud selle eest mingisugust tunnustust.

Tervesse draamasse kaasati ka vaene Kim Kardashian, kes oli enda postitatud pildi alla kasutanud Kanye tsitaati "Imma let you finish but..." (ma lasen sul lõpetada, aga...), mis pärineb ajast kui Kany West segas Swifti VMAde tänukõne aastal 2009. Fännid võtsid tsitaadi kasutamist, kui tüliga liitumist. Segaduses Kim säutsus aga, et on hoopis Pariisis ning tal pole õrna aimugi, mis muusikamaailmas toimub.


Popstaar Bruno Marsile pakkus tüdrukute jagelemine nalja ning võrdles muusikavideoauhindu kui maadlusmatši ja esitas väljakutse Ed Sheeranile.