Prints Alberti tütar Jazmin Grace Grimaldi elu on suurelt jaolt kulgenud avalikkuse eest eemal, kuid esmakordselt on 24-aastane neiu andnud väga avala intervjuu.

Jazmini ema Tamara kohtus Albertiga aastal 1991 puhkusereisil, vahendab DailyMail. Noored veetisd toona koos aega ning hoidsid pärast isegi ühendust, kuid kui mees sai Tamara rasedusest teada, siis suhtlemine katkes. Prints võttis tütre omaks alles 1.juunil 2006, kuid tahtis tüdruku identiteeti hoida saladuses tema täiskasvanuks saamiseni.

Isa ja tütar kohtusid esmakordselt, kui tüdruk 11-aastaselt Monacot külastas. "Ma tahtsin sel hetkel enda isaga sidet leida, teda õppima tunda ja et tema õpiks ka mind tundma,"sõnab Jazmin.

"Ma igatsesin isafiguuri. On suurepärane, et see juhtus kui see juhtus ja meil on suurepärane suhe olnud sellest ajast saati."

Jazmin on veetnud kogu oma elu üritades balansseerida kuninglikku rolli, mille ta ema pidi kohtus välja võitlema ja igapäevaelu. Monacos käies külastab Jazmin kuulsat Monaco Grand Prix võidusõitu ning veedab aega oma sugulastega, prints Alberti lastega ning tema printsess Charlene'iga. Ta ei jõua ära oodata, et saaks nende eludes suure õe rolli mängida.

Naise vanaemaks prints Ranieri kuulus Hollywoodi ikoonist ja moemuusast abikaasa Grace Kelly, kes hukkus 52-aastaselt traagilises autoõnnetuses. Kuigi Jazminil on vanaema kreemjas jume ja kuninglikud näojooned, polnud tal võimalust vanaemaga lähedaseks saada. Naise sõnul tundis ta Kellyga suurt sidet pärast 1956. aasta muusikali "High Society" nägemist, kus lõid kaasa ka Bing Crosby ja Frank Sinatra.

"See on esimene kord kui ma tundsin temaga mingit sidet. Ma olen kirglik näitlemise, laulmise ja tantsimise suhtes. Ma nägin teda selles filmis ja mul tuli kananahk ihule, " räägib Jazmin.