Lisaks monoetendusele "Juhuslik nimetaja", annab Sander välja ka kauamängiva "Bella Italia", millel kõlab Itaalia muusika.

Laulja rääkis "Suvistele Seitsmestele" uskumatuna tunduva loo, kuidas talle ühes tema lemmikus Itaalia söögikohas politsei kutsuti.

Mart Sander külastas endale juba tuttava kõrtsu, kus akordionil härra leierdas vana head Itaalia muusikat. Kui Sandrilt küsiti, millist soovilugu ta ihkaks, siis tuli talle elavalt meelde üks rõõmsas laul, mida armastati tema vanaema sünnipäevadel laulda.

Soovilugu mees paraku aga ei saanud ning tema enda lauas viibinud inimene kutsus Mart Sanderile politsei. Tuli välja, et Mardi jaoks helgete mälestustega seostuv lugu "Giovinezza" oli omal ajal Mussolini ametlik hümn ja selle laulu laulmine on seadusega keelatud.

Rootsi kardinate taha mees siiski ei sattunud ja intsident lõppes hoopis ühislaulmisega, kus osales ka politsei, millest inspireerituna tegi Mart Sander otsuse salvestada album 30ndate ja 40ndate Itaalia muusika kogumik "Bella Italia".

Skandaalimaiguline lugu albumile paraku ei satu, kuid ei saa välistada, et seda mõnel kodumaisel kontserdil kuulda võib.