Ma arvan, et kogu see positiivne kaja, mis hakkas seda filmi ümbritsema traileri väljatulekust saati ja inspireerituna „Süü on tähtedel“ edust, kiitis selle filmi üle. Film oli normaalne ja võib-olla meeldis mulle suisa natukene rohkem, kui eelmainitu, kuid mulle tundub, et mu ootus selle filmi suhtes ei saanud päris täidetud. Oleks ma raamatut lugenud, suudaksin ehk sõrme sellele asetada ja täpselt öelda, mida rohkemat ma sellest filmist ootasin, kuid paraku ma pole raamatut lugenud.
Kuigi ma raamatut lugenud ei ole, olen ma lugenud seda, et raamat pidi ikka kõvasti erinev olema filmist, siiski oli film tegelikult vaadatav. Võimaluse korral ma uuesti vaatamisest ära ei ütleks, sest film oli selline nunnu ja vägagi noortepärane. „Süü on tähtedele“ sarnaselt lihtne, sümpaatne ja arusaadav vaatamine. Tegelastega on lihtne samastuda, sest nad olid samuti teismelised, kes olid kooli lõpetamas ja oma elu alustamas. Ja eks igaüks meist tahaks vist Margo olla. Eriti juhul, kui Nat Wolff oleks meie Quentin ja me võiks välja näha nagu Cara Delavingne. Oeh..
Mul tegelikult vedas, sest mul oli täiesti piiramata ettekujutusvõimalus, millega raamat võis lõppeda ja kuidas film ise lõppeb. Lõpp on ka ainus asi, mis mind selle filmi juures häiris. Antud filmi lõpp lihtsalt tundus poolik ja kuidagi kiiresti ning kohmakalt kokku klopsitud. Ma olin lõpule eelnevalt nii palju erinevaid lõppe peas üles ehitanud, et kui lõpp viimaks kätte jõudis, polnud mu pettumus enam sõnadega väljendatav. Kui te teate, mis on shippimine, siis te kujutate ette, millest ma räägin!
Ära tahaksin mainida veel selle, et antud filmi soundtracki album oli üsnagi meeldiv kuulamine taustal. Segu pigem popist, indiest ja elektroonilisest muusikast, mis kõlas väga energiliselt ja nooruslikult. Kahjuks ei olnud kuulda ainult trailerist pärit Mikky Ekko laulu „Smile“, mis oleks filmi olemusega suurepäraselt sobinud.
Võib aga öelda, et kõigist oma puudustest hoolimata on tegu sümpaatse filmiga, mida võib tulevikus nii mõnestki heade noortefilmide nimistust leida.

Loe rohkem SIIT!