Evely kokteil

Vaja läheb: Ühte pikka kurki, sidrunit, kardemoni- või suhkrusiirupit, tšillit, ingverit, Perrieri vett, suuri jääkuubikuid, pikka läbipaistvat klaasi, koorimisnuga.

Valmistamine: Lõika ingverist paar õhukest viilu ning mõned pisikesed tükid tšillit (ole kogusega ettevaatlik!) ja tambi need klaasi põhjas puruks, seejärel pigista peale sidrunist umbes 2cl mahla, lisa 2cl siirupit ning veidi mineraalvett ning jäta mõneks minutiks "tõmbama". Seejärel tõmba koorimisnoaga üks õhuke pikk viil kurki ja voldi see jääkuubikutega risti-põiki klaasi. Peale vala mineraalvett.

Alani kokteil

Vaja läheb: Metsa- või aiamarju, ingverit, suhkrusiirupit, ginger ale'i, purustatud jääd, ilusat pikka purgikest, piparmündilehte.

Valmistamine: Tambi purgipõhjas umbes 100 marju koos ingveriga puruks, lisa suhkrusiirut ja jää. Pane purgile kaas peale ning raputa. Seejärel kalla peale ginger ale ja kaunista piparmündilehega.

Vaata, kuidas kulges väljakutse ja kes võitis!

"Staarimadin" on DelfiTV suvesaatesari, mille kaheksas episoodis võistlevad staarisaatest tuntud Jana Liisa Johannson ja Karl Gustav Adamsoo omavahel erinevates väljakutsetes, kutsudes appi erinevaid Eesti tuntud inimesi. Ülesandeid on seinast-seina ning võitja selgub 8.episoodi lõpuks. Iga nädala kolmapäeval kell 11.00 on eetris uus osa.