Piletid läbi aegade nõutuimaks teatrietenduseks kuulutatud "Hamletile" on kuum kaup ning etendus müüdi välja pea silmapilkselt - vähemalt soodsamad piletid, sest 200-naelaseid pääsmeid on vähemalt augustikuus veel saada küllaga.

Lisaks paisatakse kolme kuu jooksul vastvalt Londoni teatrite päevapiletite traditsioonile iga etenduse hommikul teatri piletikassas müüki 30 kõigest 10 naela maksvat pääset. Pole vaja palju fantaasiat, et ette kujutada, millised hordid piletitele tormi hakkavad jooksma. Teatri ukse ette on kuuldavasti aga juba varakult kogunemas ka fännidest piletiomanikud.

Teatri kõneisik kinnitas, et nad teevad kõik võimaliku, et järjekorda kogunevad inimesed tunneksid end võimalikult mugavalt ja turvaliselt, kirjutab The Telegraph. Paraku aga kinnitab teater, et fännidele paraku Cumberbatchiga pikemat kohtumishetke ei võimaldata ning teatri ees pärast etendust autogrammisessiooni ei toimu.

Etendust mängitakse kokku 12 nädalat järjest, kuni 31. oktoobrini ning lavastuses teeb oma seni kuulsaima rolli ka endine NO99 näitleja Sergo Vares.